first opened

on July 16, 2017

Atunci cand vrei sa te relaxezi intr-o atmosfera placuta si relaxanta, intr-un cadru intim si calduros, te asteptam la noi. Aici orice client va fi rasplatit cu momente unice.

Suntem un club de striptease care ofera: confidentialitate, confort, relaxare, preturi accesibile si nu in ultimul rand fete sexy si frumoase care te vor face sa te simti minunat.

Aici, tot ce ai visat in materie de striptease poate deveni realitate. Cu sigurata la noi vei gasi cea mai placuta si cea mai incendiara atmosfera.

Suntem aici pentru a da curs ideilor tale si pentru a le transforma in realitate. Gazduim atat evenimente mai mici, cat si evenimente corporative. Tu vin-o cu ideile si noi le punem in practica.

Oferim servicii de dansuri pasionale in poala (lap dance), striptease si petrecerea burlacilor. Avem chiar si servicii de escorte.

Cele 30 de domnisoare superbe te asteapta aici pentru a te momente incredibil de placute.

Credem ca timpul petrecut in localul nostru te va ajuta sa mai uiti de stresul zilnic, de problemele pe care le ai si sa te bucuri cu adevarat de viata.

In clubul nostru este permis doar accesul persoanelor adulte si este un club recomandat barbatilor.

Clubul nostru se afla pe str. Doamnei, nr. 9, Bucuresti si este deschis zilnic intre orele 22.30 – 06.00.

Asadar, daca vrei sa te simti bine, sa te relaxezi, sa petreci timpul in compania unor domnisoare superbe, daca vrei sa te distrezi cu adevarat la petrecerea burlacilor, daca vrei o petrecere inedita pentru barbatii din compania pe care o detii, daca vrei discretie, bun simt si relaxare, vin-o la 21st Office – Gentlemans Club.

Pentru rezervari si detalii, ne poti contacta telefonic la numarul 0744.863.333 sau prin email la adresa contact@21office.ro. Totodata poti folosi si pagina de contact de pe site. Suntem aici pentru tine.

Ne gasesti si pe retelele de socializare Tweeter, Facebook si Instagram.

Bucuresti, Romania
str. Doamnei nr. 9
Phone: 0735698595
Fax: contact@21office.ro