Evenimente VIP

on July 16, 2017

Foarte multi barbati si-ar dori sa mearga macar pentru o seara intr-un club de noapte in care sa se bucure de lap dance, striptease sau alte servicii de acest gen pe care le gasesti la cel mai inalt nivel de calitate si in clubul nostru. Insa, foarte putini barbati pun si in practica aceste ganduri.

De multe ori barbatii nu vin in astfel de cluburi deoarece nu vor sa fie vazuti pentru a fi judecati gresit. Asa suntem noi oamenii si avem tendinta de a-i judeca pe cei care frecventeaza astfel de cluburi, cand in realitate ne-am dori si noi.

Insa, cluburile care se respecta ofera intimitate clientilor care vor sa nu fie expusi prea mult.

La noi poti avea parte de nopti discrete petrecute in compania unei dansatoare sau a unor dansatoare in zona VIP. Zona VIP este o parte a clubului nostru cu un decor luxos si lumina intima, o zona in care ai parte de discretie la cel mai inalt nivel. In zona VIP te poti bucura de confidentialitate si de conversatii incantatoare cu dansatoarea/dansatoarele preferate. E alegerea ta cate vrei sa-ti tina companie. Insa, nu fi pudic si lasa-ti imaginatia sa-si faca treaba. E momentul ca tot ce ai visat in privinta night cluburilor sa devina realitate.

Seara ta va fi una incendiara, o seara petrecuta in compania unor domnisoare extrem de sexy si frumoase, dansatoare profesioniste care iti vor oferi show-uri erotice, show-uri complet nude, striptease, lap dance sau alte servicii specifice unei astfel de locatii.

Pentru ca tinem la intimitatea ta vom fi maxim de discreti si iti garantam confidentialitatea.

E momentul sa lasi la o parte toate inhibitiile si sa-ti oferi nopti de neuitat in locatia noastra de pe str. Ion Ghica, nr. 4.

Ce spuneai ca faci diseara? Ce-ai zice sa ne calci pragul? Iti garantam ca nu vei regreta.

Bucuresti, Romania
str. Doamnei nr. 9
Phone: 0735698595
Fax: contact@21office.ro