Lap Dance

Ce club de stiptease am fi daca nu am avea servicii de lap dance? Acest dans este unul dintre cele mai apreciate de catre barbatii care frecventeaza astfel de cluburi. Tot ce trebuie sa faci este sa stai relaxat pe scaun si sa te bucuri de compania unor fete absolut superbe. Miscarile facute de domnisoarele care practica in clubul nostru lap dance-ul te vor cuceri si te vor face sa te simti intr-o alta lume, o lume relaxanta si fascinanta. Lap dance-ul se poate face diferit, in functie de cerintele clientului. Acest tip de dans poate fi facut de domnisoare imbracate, nud sau topless, in functie de politica fiecarui club. Vino in clubul nostru pentru a vedea ce inseamna cu adevarat un astfel de dans.

Lap dance-ul este un tip de dans care se practica in toate cluburile erotice, insa, nu in toate la fel. Dansatoarele noastre sunt insa dansatoare experimentate, sexy si frumoase si le poti admira talentul cu adevarat la un astfel de dans. Vin-o la noi daca vrei o noapte salbatica, o noapte de neuitat.

Striptease

Ce fel de club de noapte am mai fi daca nu am avea cel mai popular serviciu din cluburile de noapte, striptease-ul? Fetele noastre te vor face sa te simti in al noualea cer. Le vei privi cu admiratie cum incep sa se dezbrace pe o muzica senzuala si cum isi misca corpul special pentru tine. In spectacolele de striptease, fetele noastre sexy se dezbraca progresiv, cu miscari lascive, miscari care-i incanta in mod categoric pe spectatori. Si tu poti fi unul din spectatorii incantati daca alegi sa-ti petreci serile in care vrei relaxare la noi. Ceea ce vezi in clubul nostru nu va fi un spectacol vulgar si de prost gust, ci un spectacol senzual, pasional si foarte sexy. Insa, nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, ci trebuie sa vii in clubul nostru pentru a vedea cu ochii tai exact ce se intampla. E timpul sa iti faci curaj si sa-ti oferi clipe unice de relaxare in compania unor domnisoare care te vor face sa te simti minunat.

Petrecerea Burlacilor

Mai nou, foarte multi barbati organizeaza petrecerea burlacilor intr-un club de noapte. La urma urmei e petrecerea burlacilor si trebuie sa fie intr-adevar o seara de neuitat, o seara deosebita. Noi vrei sa ai parte de o astfel de seara si oferim petreceri private in saloanele VIP in care pot incapea 12, 24 sau 48 de invitati. Totodata, organizam si petreceri mai mari la care pot lua parte pana in 120 de invitati. Pentru ca vrem sa fie o petrecere cat mai reusita si cu adevarat speciala, iti oferim si transport gratuit din locatia ta pana in club. Pe durata transportului te poti bucura de o sampanie fina, deoarece vrem sa intri in atmosfera necesara unei astfel de petreceri. Si, ca seara sa fie cu adevarat incendiara, 30 de domnisoare umitoare se pot ocupa de acest lucru.

Nu suntem orice night club, ci suntem printre cei mai buni. Serviciile oferite de noi vor fi de cele mai multe ori peste asteptarile tale. Vrem sa te facem sa te simti cu adevarat bine si vrem sa te facem sa nu uiti prea usor noptile petrecute la noi.

Poate e momentul sa lasi la o parte inhibitiile si sa te bucuri macar o data in viata de o astfel de noapte.

Pentru detalii si rezervari, foloseste pagina de contact sau suna la numarul de telefon afisat pe site.

 

Bucuresti, Romania
str. Doamnei nr. 9
Phone: 0735698595
Fax: contact@21office.ro